Смарт Енерджи България АД Зеленият кръг

  • Изцяло сме поели ангажимент да бъдем съпричастни към околната среда на нашата страна. Ние сме фирма със сериозна бизнес активност в сферата на изграждането на Фотоволтаични централи. Насочили сме всичките си усилия и ресурси изцяло във ВЕИ индустрията на България. Вече сме горди да завим, че първата ни централа е реализирана и вече дава своите отлични резултати.

  • Предстои ни изграждането на вторият ни проект Раковсково 2, който трябва да бъде завършен до края на 2011г. С него още веднъж ще затвърдим и нашето желание за едно по-добро зелено бъдеще за нашите деца.

  • За 2012 година Смарт Солар, която е част от Смарт Енержди Груп си поставя за цел да реализира проекти с общ капацитет 50MW

SMART SOLAR е водеща компания във фотоволтаичната индустрия, която осигурява пълно проектиране на бъдещи соларни паркове. Извършва изграждане, строителство и контрол на фотоволтаични системи. Предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване

Нашият екип ще ви въведе в една сериозна индустрия осигурявайки високо качество, професионално и персонално мнение. Ние ще консултираме, проектираме, доставяме и изграждаме нови соларни системи и техниологии за вашите нужди.
Ако търсите надежден партньор за соларни системи, първо погледнете фактите. Енергийните системи и решения, които Смарт Солар предлага са най-надеждните на този етап в България!
Смарт Солар ви гарантира най-високо ниво и максимални постижения от соларната енергия.
Смарт Солар консултира и предоставя най – точна преценка кой проект, кои технологии и кой начин на монтаж са най-добри и подходящи за вашия конкретен обект. Уникалната комбинация от високо квалифицирано управление на проекти, високо квалифицирани търговски партньори, както и доказаната репутация на добър строител позволява на Смарт Солар да бъде ваш сигурен партньор за България!
И за да обобщим:
Основните области на стопанска дейност на Smart Solar са:
Инвестиции в закупуване на земя
• Търговия и производство (внос и дистрибуция)
• Строителство
• Проектиране и реализация на енергийни проекти
• Иновации, телекомуникации и интернет

Listo