• Ще продължи с досегашната си политика за редуциране на използването на хартия. Само за 2010 г. „зеления” подход доведе до икономия на 3,4 т. хартия, което се равнява на спасяването на един декар гора от изсичане.

  • Тази пролет служители на компанията ще стартират по своя инициатива кампания по залесяване на собствена горичка.

Taxback.com стартира дейността си в България, откривайки офис във Варна преди 10 години. Основната дейност на компанията е свързана със специализирани международни финансови услуги, счетоводни експертизи, възстановяване на данъци на физически лица, фирми и корпоративни клиенти от 20 държави. Първоначално в компанията работят 15 души, сега служителите са над 400.  Това са млади хора, повечето от които говорят по два западни езика. При постъпването си всеки служител преминава обучение между 1 и 6 месеца. Добрите резултати се дължат основно на отлично подготвените български специалисти.

 

Всяка година организацията обработва по електронен път данъчните декларации на над 130 000 клиента от цял свят.

 

Тази година компанията планира да разшири дейността си с нов бизнес - Sales Promotions, където партньори на компанията са водещи международни производители и дистрибутори на стоки.

 

През лятото на 2010 г. ще стартира мащабна стажантска програма, която ще даде шанс на над 30 студента да започнат своята кариера, преминавайки вътрешно фирмен курс на обучение. В компанията работят общо 630 души, в 20 държави от ЕС, Австралия, Азия, САЩ.

 

За последните три години само при възстановяване на налози от САЩ са икономисани 4,8 тона хартия.

 

Taxback.com е носител на престижната европейска бизнеснаграда HSBC. Призът е сред най-желаните в ЕС и за него всяка година се борят 100 компании.

Listo