AIESEC ще срещне български студенти с бизнеса

публикувано: 27/10/2012 - 17:47 | | коментирай сега
AIESEC ще срещне български студенти с бизнеса

Българските представители на най-голямата студентска организация в света – AIЕSEC, ще срещнат утре студенти с представители на бизнеса в сградата на УНСС в София. Това ще се случи в рамките на най-мащабния и успешен проект на AIESEC International, наречен “Youth to Business”. Става дума за форум, чиято цел е да създаде условия за контакт между младежите и представителите на големите компании в търсене на кадри в съответната страна.

Настоящото издание на събитието за България „Youth2Business” ще се състои на 28.10.2012 г. (утре) в сградата на УНСС от 11.00 до 19.30 ч. Основните теми, които ще бъдат дискутирани, са „Устойчивост на бизнеса” (Sustainability), „Oвладяване потенциала на младите хора” (Harnessing youth potential) и „Международна мобилност на труда” (International Labor mobility). Ще присъстват и представители на партньорите на AISEC в България като Ernst & Young, Price Waterhouse Coopers (PwC), Nestle, FiBank, IAB Bulgaria и Mtel, контактът с които може да бъде от потенциална полза на младежите.

AIESEC е на най-голямата международна студенстска организация в света. Тя присъства в 110 стани и в над 2100 университета по целия свят. Основната й цел е развиването на потенциала на младите хора още от годините им в университета. Организацията предоставя възможност на студентите да вземат активно участие в управлението й като работят в нейната структура, заемат лидерски позиции и управляват екипи и проекти. Също така предоставя възможноати на студентите за културен обмен чрез двете й основни стажантски програми. 

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.