AVON България с нов управляващ директор

публикувано: 14/12/2012 - 18:02 | | коментирай сега
AVON България с нов управляващ директор

Елисавета Коробченко е новият управляващ директор на AVON за регион Балкани, съобщиха от компанията. Тя е заела поста от 10 декември. 

Освен AVON България, Македония и Албания, които г-жа Коробченко управлява от края на септември тази година, тя ще ръководи и офисите на козметичната компания и в Сърбия и Черна гора. Промяната в управлението е наложена от разделянето на Дунавския регион на два по-малки – единият – Балкани, и другият – Унгария, Босна и Херцеговина, Република Хърватия и Словения.

Елисавета Коробченко се присъединява към екипа на AVON през 2002 г. като Мениджър подкрепа на продажбите в AVON Украйна. След това стана дивизионен мениджър в търговската структура на AVON. През 2006 г. Коробченко е назначена на позицията Търговски директор на AVON за Литва, Латвия и Естония. Тя успява да въведе изцяло нови стандарти в продажбите, като подкрепи търговската структура с инвестиране в обучения и развитие на талантите. Така тя постига обрат в бизнес резултатите и да ги довежда до двуцифрен растеж.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.