Автомат на Coca-Cola иска прегръдка, не пари (видео)

публикувано: 13/04/2012 - 15:34 | | 2 коментара
Автомат на Coca-Cola иска прегръдка, не пари (видео)

Coca-Cola организира интересна рекламна инициатива в Сингапур, с която бързо успя да грабне вниманието. Компанията инсталира автомат за нейните газирани напитки, който ги раздава не срещу пари, а безплатно, ако го прегърнеш.

Идеята е част от кампанията й „Отвори щастието”, насочена към младите хора по целия свят, съобщи „Дейли Мейл”. Жестът беше тестван в града. Студентите в Националния университет на Сингапур са били изненадани да открият, че през нощта преди няколко дни в корпуса на учебното заведение е била монтирана щедрата машина, която предизвиква положителни емоции и усмивка. Вместо надпис с логото на Coca-Cola, със същия шрифт върху традиционния червен фон на автомата е било изписано „прегърни ме” (Hug Me).

Вместо да поставят пари, младежите застанали отпред, е трябвало да хванат машината от едната й страна и от другата и така фактически да я прегърнат.

Публичното изразяване на чувства не е присъщо за Сингапур и отдавна е обезкуражавано от нравите в тази част на света. С тази кампания агенция Ogilvy & Mother цели да позиционира бранда като дружелюбен сюзник на демонстративната младеж в Сингапур.

See video

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.
снимка на Интер Реклама
Интер Реклама
13/04/2012 - 16:36


искам такъв апарат за ракия ,ако може като го прегърна два пъти ,да пуска и салата:

 

 

 


снимка на Интер Реклама
Интер Реклама
13/04/2012 - 16:20


"Ogilvy & Mother" ?!? Не, сериозно ли?