"Белла България" дари детска площадка на малчуганите от Елин Пелин

публикувано: 11/08/2010 - 15:26 | | коментирай сега
Изпълнителният директор на „Белла България” Елза Маркова, кметът на гара Елин Пелин Вяра Вучкова и кметът на Елин Пелин Галя Георгиева прерязаха лентата на новия детски къл "БЕЛЛА" Изпълнителният директор на „Белла България” Елза Маркова, кметът на гара Елин Пелин Вяра Вучкова и кметът на Елин Пелин Галя Георгиева прерязаха лентата на новия детски къл "БЕЛЛА"

Модерна детска площадка, изградена в пълно съответствие с европейските и национални стандарти за безопасност дари хранителния холдинг „Белла България” на децата от гр. Елин Пелин.

Съоръжението е второто от този род, реализирано в хода на дългосрочната национална социално-отговорна инициатива на „Белла България” под надслов „Повече сигурни места за щастливи игри”. В рамките на проекта, компанията планира всяка година да изгражда детски площадки в шест населени места, които се определят чрез гласуване на специално създадения за иницативата сайт www.mestazaigra.bg.

Елин Пелин бе един от градовете победител в тазгодишната класация. „Вие спечелихте напълно заслужено този прекрасен детски кът, като гласувахте толкова активно на нашия сайт, че преборихте далеч по-големи градове”, обяви изпълнителният директор на „Белла България” Елза Маркова по време на тържественото откриване на съоръженията. „Посветили сме се на тази кауза и ще продължим да строим детски кътове в различни градове на страната”, допълни тя.

Предстои до края на годината да бъдат завършени площадките и в останалите пет града, спечелили най-много гласове в сайта на инициативата.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.