Бивш генерален директор на "Икономедиа" продава в гастроном

публикувано: 08/03/2010 - 12:48 | | коментирай сега
Бисер Боев, снимка: "Дневник" Бисер Боев, снимка: "Дневник"

Бисер Боев, който до юни беше генерален директор на "Икономедиа", влиза в нов бизнес, като открива магазин за месо и напитки и лично продава в него.

Боев напусна групата, която издава в. "Капитал", за да работи през предизборната кампания в икономическия екип на ГЕРБ. Той е съученик на вицепремиера Симеон Дянков от ловешката езикова гимназия. Твърдеше се, че Боев ще бъде зам.-министър на финансите или дори министър на икономиката, но се размина с пост заради обвиненията, че Бойко Борисов прекалено много се обвързва с кръга "Капитал". Така бившият журналист скоропостижно приключи с официалната политика, а през есента стана член на директорския борд в държавната фирма "Информационно обслужване".

През последните няколко месеца имах време да помисля и реших, че трябва да премина към нещо по-различно и най-вече по-антициклично, затова си избрах търговията с храни и напитки, казва Боев, който освен с медии се занимаваше и със строителство заедно със съпругата си архитект.

Магазинът за месо вино и деликатеси е на ул. "Жолио Кюри", ъгъла с "Драган Цанков" в жк "Изток", по диагонал срещу "Интерпред".

Какво работят бившите първи

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.