Развитите икономики на САЩ, Европа и Азия са в различно състояние, но са обединени от търсенето на определен тип кадри, чиито индустрии са във възход.

Гражданите на Швейцария са подкрепили предложение за въвеждане на контрол върху заплатите и бонусите на висшите мениджъри в страната на референдум днес.

Големият руски пазар е отворен за продукцията на българскитемалки и средни предприятия.

Президентът на САЩ Барак Обама подписа декрет, с който започва орязването на разходната част на федералния бюджет до края на фискалната година.

Стабилността в бизнеса е важна както за икономиката на една държава, така и за хората като цяло.

Най-новото и най-интересното от света на мобилните устройства бе демонстрирано на приключилото вчера в Барселона световно изложение Mobile World Congress.

Глобалното търсене на нефт ще достигне своя пик към 2035-2040г., а слънцето и природния газ постепенно ще стават основни енергоносители.

Изминалата седмицана Българската фондова борса (БФБ) се оказа негативна за три от водещитеиндекси.

Международната рейтингова агенция Fitch даде кредитенрейтинг ВВ+ със стабилна перспектива на Българския енергиен холдинг (БЕХ).

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) излезе с предложение за различни средни намаления на цените на електрическата енергия за битовипотребители: за клиентите на ЧЕЗ предложеното намаление е 6,7%, за ЕВН - 7,3% и за ЕНЕРГО ПРО - 5,3%.

Разпространи съдържание