Джей Ло падна на колене пред българската публика (видео)

публикувано: 19/11/2012 - 12:34 | | коментирай сега
Джей Ло падна на колене пред българската публика (видео)

Мега звездата Джей Ло не само спази обещанието си този път да дойде в България, но и спечели завинаги хилядите си фенове, препълнили столичната зала "Арена Армеец" на концерта й снощи.

В кулминацията на концерта латинодивата падна на колене пред публиката, обвита в българския трибагреник (вижте видеото по-долу. То е с любителско качество и е едно от първите, появили се в Youtube след вълнуващия спектакъл снощи). Преди това, спонтанно скочи от сцената и обиколи фен зоната, за да стисне колкото се може повече ръце на полуделите от възторг почитатели.

Звездата поднесе шоу от световна класа, продължило близо два часа, през които не спря да танцува, пее и говори с публиката.

Лопес излезе на сцената с около 45 минути закъснение от първоначално обявения час за начало на концерта в 20.00 ч., но веднага грабна всички в залата с ударни и динамчни хитове като"Love Don't Cost A Thing", "I'm Into You", "Waiting For Tonight".

Спектакълът бе разделен на няколко тематични части, в които певицата се превъплъти в различни визии - на огнена красавица, щедро пръскаща сексапил, на обикновено момиче от Бронкс, което обича рап и хип-хоп, на страстна латинотанцьорка, на романтична и ефирна дива. Без разточителни сценични декори шоуто бе доминирано от перфектна хореография, много видео и светлинни ефекти и най-вече - огромно пространство на Т-образна сцена, по която певицата и танцьорите й се движеха в неуморен ритъм.

Между изпълненията Джей Ло отделяше време да си говори с публиката и го правеше като със свой, стар приятел, въпреки, че това е първото й гостуване у нас, след фалстарта преди няколко години, когато отмени планиран концерт на стадион "Васил Левски".

"За какво искате да си говорим сега?", попита в един момент тя. За любов, естествено. "Сега ще ви разкажа за истиската любов", обеща Джей Ло и изпълни една от най-силните си балади, на фона на трогателни видеокадри с децата й.

"Харесвам ви, много ви харесвам! Обещавам да се върна пак!", сподели тя от микрофона и взриви за пореден път залата.

Към края на спектакъла цялата "Арена Армеец" танцуваше с нея на парчета като "Papi" и "On The Floor. На бис Джей Ло изпя "Dance Again", хитът, на който е кръстено и турнето й, част от което бе гостуването й в София.

 

See video

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.