Кредитният пазар отслабва в края на годината, въпрекиналичието на изгодни промоции от страна на банките.

По последни данни над 1 млрд. души на планетата страдат от наднормено тегло – без разлика в години, пол, социална и професионална принадлежност.

Новинарският сайт на телевизия btv ще предаде в реално време завръщането в България на най-успешния български гимнастик Йордан Йовчев.

Десетки хиляди излязоха по улиците на испанската столица Мадрид, за да посрещнат националния отбор по футбол след победата му в Евро 2012.

Треньорът Висенте дел Боске приветства испанското "велико поколение футболисти", след историческата им победа над Италия на финала на Европейското първенство по футбол в Украйна и Полша.

След много динамична игра и отлично представяне на испанския отбор той защити европейската си и световна титла с 4:0 срещу Италия.

Без съмнение финалният мач на Евро -2012 ще бъде най-гледаното спортно телевизионно предаване в България за годината.

Европейското първенство днес достига върховата си точка. В Киев тази вечер на терена ще се срещнат отборите на Италия и Испания, които си извоюваха честта да играят на финала.

Президентът на УЕФА Мишел Платини смая футболните фенове с изказването, че Евро 2020 може да се проведе в нов, невиждан досега формат.

Италия срази Германия с 2:1 и се класира на финала на Европейскотопървенство по футбол.

Разпространи съдържание