Конференция събира световни лидери в туристическия бранш

публикувано: 08/10/2010 - 13:56 | | коментирай сега
Конференция събира световни лидери в туристическия бранш

Конференция в София събира световни лидери в туризма, експерти и специалисти в сферата на информационните технологии, които да обсъдят бъдещето на туристическия бранш и да насърчат инвестициите в него.

Форумът, организиран от eCommerceAcademy.net, е първият по рода си в Централна и Източна Европа и ще се проведе от 3 до 5 ноември 2010 г. в София, хотел „Шератон”. На конференцията ще бъдат обсъдени техники за привличане на приходи в сектора като SEO, маркетинг в социалните мрежи, технологиите за електронна резервация, видовете приложения за хотели, както и възможностите за намиране на устойчиви инвестиции в бранша.

Експерти ще предоставят на участниците ноу-хау по отношение на информационните технологии, международния бизнес, пазарните нужди и двигатели, воденето на преговори и развитието на туристическата индустрия. Възможностите на регионалния стоков пазар и намирането на финансиране от частни, държавни и европейски фондове също ще бъдат част от темите на форума.

Сред участниците в събитието са Джон Хейзълууд – изпълнителен директор на TravelStoreMaker.com, Фарли Дювал – изпълнителен директор на WhiteBull.com, Виктор Папазов – председател на съвета на директорите на Българска фондова борса (БФБ) – София, Мартин Паев – генерален директор на инвестиционно-консултантската компания „Сортис инвест“.

Заинтересованите за участие в конференцията могат да попълнят регистрационната форма в сайта www.eCommerceAcademy.net.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.