McDonald's се шегува с астероидите в нова, креативна реклама

публикувано: 10/01/2013 - 12:46 | | коментирай сега
McDonald's се шегува с астероидите в нова, креативна реклама

Каквото и да се говори за продуктите на веригата за бързо хранене McDonald’s, британският клон на компанията знае истината – тяхната храна се готви на друга планета и се мята към Земята, където хората я приемат с верноподанически възторг. Поне това е посланието в новия, великолепно анимиран спот на лондонската агенция Leo Burnett, прославящ закуската Chicken McBites.

В клипа пилешкият „астероид” се приземява в нарисуван град и става повод за спонтанен празник. Авторите разказват историята за AdWeek така: „Спотът показва драматичната история на хрупкава пилешка хапка, която се врязва в нарисуван със синя химикалка свят и се превръща в най-голямото му събитие, за огромно удоволствие на рисуваните хора. Ние взехме идеята за обикновена драсканица върху салфетка и я усложнихме малко, като добавихме щипка фантазия и драматична завръзка, които накараха малката ни вселена да прелее от хитри детайли.”

Освен това рекламата идва тъкмо навреме. Вчера застрашителният астероид Апофис премина опасно близо до нашата планета. Той няма да се вреже в нас – поне засега – но учените не изключват възможен фатален сблъсък през следващите десетилетия. Само ако можеше Апофис също да е направен от хрупкаво пиле...

See video

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.