Необикновено червено Ferrari смая купувачите в Лондон

публикувано: 21/12/2011 - 17:10 | | коментирай сега
Снимка: "Дейли Мейл" Снимка: "Дейли Мейл"

Десетки клиенти на най-скъпия лондонски магазин - „Хародс”, останаха стъписани от автомобила, с който пристигна непознат мъж - необикновено, издължено червено Ferrari. Колата е изключително дълга. Тя зае местата за паркинг на два автомобила, разказва „Дейли Мейл”.

Лимузината е единствена по рода си. В нея могат да се возят 8 души. Има място за много и големи пакети и пълни торби за пазаруване, отбелязват британските автори. Изработена е в британския град Манчестър, като е разрязан на две половини „обикновен” модел Ferrari 360 Modena и след това купето е удължено с още седалки в средата. Така се е получила най-бързата лимузина в света. Тя може да достигне скорост над 267 км/ч. Наблюдатели смятат, че струва на собственика си 250 хил. лири.

„Всяко момче иска да се вози на Ferrari. Това е начин хората да го правят със 7 от приятелите си. Това е най-голямото и щуро превозно средство, което може да има човек. Направихме го, защото искахме да създадем абсолютното Ferrari преживяване”, обясни Дан Коули, собственик на фирмата Style Limousines, изработила впечатляващия автомобил в Манчестър.

Кой е собственикът, не е ясно.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.