Почина една от звездите на "Далас"

публикувано: 24/11/2012 - 11:14 | | коментирай сега
Една от страстите му са каубойските шапки, с които не се разделя. Твърди се, че има над 2000. Една от страстите му са каубойските шапки, с които не се разделя. Твърди се, че има над 2000.

На 81-годишна възраст почина актьорът Лари Хагман от американския сериал „Далас”, излъчван по БНТ преди години у нас. Хагман прекара повече от десетилетие от живота си, играейки ролята на телевизионния злодей – петролен магнат Джей Ар Юинг, припомня BBC. Той прекара последните си часове обграден от семейството си, след като заболя от рак и цироза на черния дроб.

Лари Хагман е роден в Тексас. След като израства в щата се мести в Лос Анджелис, където за него се грижи основно баба му. В шоубизнеса се включва, следвайки стъпките на майка си. Дори ходи на турнета и свири в мюзикъли с нея. През 60-те години играе ролята на астронавта Тони Нилсън. За първи път влиза в ролята на Джей Ар през 1978 г.

„Далас” остава в историята на киното като един от най-гледаните сериали в света. Състои се от 356 епизода и е гледан от над 300 милиона души в 57 държави.

See video

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.