Половин милион зрители гледаха старта на "Под прикритие" 3

публикувано: 26/11/2012 - 16:08 | | коментирай сега
Половин милион зрители гледаха старта на "Под прикритие" 3

При голям зрителски успех стартира третият сезон на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие". Около 522 000 зрители са гледали премиерата му снощи, съобщават от държавната медия. В часовия пояс 20.45 – 21.45 ч. БНТ е изпреварила Нова тв с рейтинг 7,5% срещу 3,4%. за Нова тв. За дeла й спрямо bTV от телевизията не съобщават резултати. БНТ е била първа по гледаемост пред всички останали телевизии във възрастовата група 18-34 г., сочат от пресцентъра й.

Огромна бяла шатра посрещна всички гости и приятели на „Под прикритие” снощи в района на улица „Оборище” и храм паметника „Александър Невски” в София. По червения килим преминаха продуцентите, режисьорите, актьорите и фенове на сериала. На добър час на новия сезон пожелаха генералният директор на Българската национална телевизия Вяра Анкова и продуцентът на поредицата Димитър Митовски. Двамата обещаха това да е най-зрелищния и успешен сезон на „Под прикритие".

В сюжета на първия епизод бомба избухна в колата на Иво, Мартин излезе на свобода, Джаро очаква да бъде измъкнат от затвора. Какво още ще се случи, зрителите на БНТ могат да гледат всяка неделя от 20.45 ч.

See video

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.