Посланията от играта "Купувам, когато..." 12

публикувано: 20/01/2012 - 18:43 | | коментирай сега
Посланията от играта "Купувам, когато..." 12

Да купуваш - това преди всичко е емоция. Така твърдят повечето от следващите 10 участници в играта на сп. "Мениджър", които ви представяме днес. Очевидно, голямото предизвикателство пред бизнеса и пазарите ще си остане да уловят настроенията на потребителите.

Валентина Пенчева

„Купувам, когато имам възможност откъм време и средства.”

***

Юлия Панчева

„Купувам, когато искам да имам.”

***

Иван Митев

„Купувам, когато искам.”

***

Ралица Димова

„Купувам, когато имам пари!”

***

Зорница Ганева

„Купувам, когато емоциите работят, когато са на минус, за да върна положителния заряд, когато са положителни да увелича тяхната страхотна енергия за мен и семейството и моите приятели.”

***

Йоана Бонева

„Купувам, когато имам нужда от промяна. Вещите бързо губят своя блясък и се нуждаят от замяна, така че една нова блуза, картина или телефон биха направили деня ми по-усмихнат именно заради новостта, която носят в себе си, дори и да са втора ръка. Важното е да има промяна, която може би води до прогрес!”

***

Мария Атанасова

„Купувам, когато е за „Нея”, за „Него”, за „Мен”, за да виждам аз усмивки всеки ден, а понякога купувам просто ей така - засърби ли ме ръка!”

***

Петя Анева

Купувам, когато сбъдвам мечти, когато успявам, когато обичам, когато празнувам, когато съм силна и устремена. Купувам и в другите – не толкова радостни дни - наемам усмивки и смелост. И всеки път, щом мога да купя е радостен миг, тогава когато купувам копнея - купувам, а всъщност живея!”

***

Севил Хасан

„Купувам, когато се влюбя в продукта или когато се разлюбя с някой”

***

Стихия Стоянова

„Купувам, когато съм в добро настроение.”

 

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.