Посланията от играта, "Купувам, когато..."15

публикувано: 23/01/2012 - 17:41 | | коментирай сега
Посланията от играта, "Купувам, когато..."15

Щедростта е душевен дар, присъщ на българите. Ще се убедите в това щом прочетете днешните послания на участниците в играта на сп. "Мениджър" - "Купувам, когато...". В повечето от цитатите днес ще откриете, че един от силните движещи мотиви да посегнеш към портфейла си е желанието да зарадваш някого.

Пламен Генов 

„Купувам, И когато НЕ КУПУВАМ (дори и в момента)!”

***

Денка Стоянова 

„Купувам, когато харесам, когато обичам, когато празнувам, когато подарявам, когато създавам, когато съм силна и устремена, когато сбъдвам мечти, когато успявам. Купувам в радост и в тъга и за другите – приятели, близки и не чак толкова близки - защото виждам усмивки и щастие. И всеки път, щом мога да купя е радостен миг, тогава когато купувам копнея , и всъщност живея!”

***

 Диляна Златева 

„Купувам , когато си харесам нещо и искам да изненадам любимите си хора.”

***

Милен Христов

„Купувам, когато искам да зарадвам любимите хора и също така имам нужда от нещо!!!”

Иван Марков 

„Купувам, когато имам пари и промоции.”

***

Мариета Илиева

„Купувам, когато имам потребност и ресурс.”

***

Силвия Попова-Анкова

Купувам, когато мечтая да имам частица светлина, от нови нещица. Когато слънчо озари, моите мънички мечти! Когато целият ми свят е щастливо припознат в нещо мило, ново,смело и мечтано!”

***

Мария Трифонова

„Купувам, когато имам нужда, когато съм тъжна, когато съм щастлива....хммм надявам се винаги да имам възможност да купувам това което искам за мен и за моите най-близки приятели! :) А на всички тях искам да кажа, приемам подаръци всякакви....но вие го знаете, така че....хайде бързичко да ме зарадвате с шарени подаръци под елхата :) ако са по-големи може и на друго място...”

***

 Мадлена Кулева

“Купувам, когато имам тази възможност, когато имам това желание, когато имам такъв повод, когато се налага да го правя."

***

Станимир Гаврилов

“Купувам, когато ми продават! Когато ми продават с усмивка, когато ми продават с настроение! Когато ми продават тази усмивка, това настроение. Защото това е най-важното когато купуваш - да си щастлив!”

***

Светла Дончева 

“Купувам, когато се нуждая от нещо. Е, понякога женската ми природа се обажда и тогава разума отстъпва пред шопинг-адреналина.”

***

 Екатерина Янкова

“Купувам, когато нещо ми харесва и мога да си го позволя.”

***

 Жанета Ангелова 

„Купувам, когато се влюбя в продукта.”

***

Майя Динева

„Купувам, когато положението е напълно безнадеждно!”

***

Петя Князова  Василева

„Купувам когато имам необходимост от нещо и да зарадвам близък."

етикети: игра послания сп.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.