Спечелете безплатен пропуск за семинара на Анди Оуен

публикувано: 22/11/2011 - 15:14 | | коментирай сега
Спечелете безплатен пропуск за семинара на Анди Оуен

Един от най-влиятелните специалисти по директен маркетинг Анди Оуен пристига в София, за да води семинар, организиран от Inter Contact Bulgariа. Събитието ще се проведе на 30 ноември в София в Интерпред, а достъпът е платен, на цена 346 лв. без ДДС. 

Организаторите обаче предоставят да бъдат спечелени два безплатни пропуска на лотариен принцип. Желаещите да участват в лотарията, трябва да отговорят на няколко въпроса, свързани с ИНТЕРПРЕД, които ще откриете в качения линк.

Анди Оуен е от Великобритания и е един от най-влиятелните специалисти по директен маркетинг. Работи в областта на директния маркетинг в продължение на почти 30 години години. Оуен притежава международна консултантска фирма за директен маркетинг, която има офиси в Дубай, Букурещ и Москва, наречена Andy Owen & Associates. Той е редовен лектор на конференции, семинари и работни срещи както и сесии за обучение по всички аспекти на съвременния директен маркетинг в цял свят.

Основните теми на семинара ще бъдат за различните подходи на директния марктинг като това как да създадете правилните рекламни послания, как да правите успешни, запомнящи се реклами в уеб пространството или как да получите най-добрия ефект от използването на промоционални картички или флаери.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.