Италианският футболист Марио Балотели, който изведе страната си на полуфинал срещу Испания в Европейското първенство по футбол миналата година, си поръча собствена статуя в реален размер.

Правителството на САЩ ще съди велосипедиста Ланс Армстронг, който призна, че е използвал допинг в продължение на цялата си кариера.

72 състезатели от 15 клуба в страната ще участват в четвъртия Национален индивидуален ерго-шампионат по кану-каяк.

Президентът на Българската федерация по борба (БФБ) и олимпийски шампион Валентин Йорданов върна златния си медал от олимпиадата в Атланта 1996-а на Международния олимпийски комитет (МОК).

Английският футболен гранд „Манчестър Юнайтед” зарадваакционерите си с впечатляващи финансови показатели през второто полугодие на2012 г.

Изпълкомът на Международния олимпийски комитет (МОК) е внесълпрепоръка за изваждане на борбата от програмата на Летните олимпийски игри през2020 г., предаде „Асошейтед прес”, позовавайки се на осведомен източник отцентралата, предаде БГНЕС.

Нов национален стадион ще има и неговата цена вероятно ще се побере в бюджет от 40 милиона евро, съобщи в.

Нова Броудкастинг Груп, част от шведската медийна група Modern Times Group, придоби правата за излъчване на английската ФА Барклейс Премиър Лийг за България през следващите 3 сезона (2013 – 2016 г.).

Звезден двубой на роден футболен терен, в който един срещу друг ще се изправят премиерите на Великобритания и България, Дейвид Камерън и Бойко Борисов ще се играе на 25 май тази година в България.

380 футболни двубои на високо равнище в Европа са били опорочени с предварително договорен резултат.

Разпространи съдържание