Цял нощ прожекция на реклами в столицата

публикувано: 21/02/2013 - 17:58 | | коментирай сега
Цял нощ прожекция на реклами в столицата

„Нощта на рекламоядите“ предстои в София на 28 февруари. Събитието е уникално. В рамките на него в продължение на три часа ще бъдат прожектирани някои от най-добрите реклами, заснети по света. Прожекцията ще се състои в столичната дискотека „Блендер“ (НДК) след 21.00 часа, съобщават организаторите. Ще се съберат на едно място почитатели на най-доброто от криейтива и телевизионните маркетинг продукции. Хора, които нямат против няколко часа да гледат реклами.

Рекламната нощ е традиция от няколко години. Предстои да бъдат показани някои от най-добрите образци в световната реклама за миналата година – уникални, смешни, успешни. С участието на звезди. Дело на световноизвестни режисьори. Те са събрани от французина Жан Мари Бурсико. От 30 години той колекционира реклами клипове от цял свят.

Събитието се организира от журналиста Георги Кузмов и всяка година предшества медийния фестивал в Албена в началото на юни. То се случва едновременно в редица големи градове по света. Повече от 100 населени места участват в световния тур през тази година. От Токио до Париж, от Сидни до Лондон, от Ню Йорк през София до Йоханесбург. В различните градове „Нощта на рекламоядите“ включва допълнителни забавления, презентации, музика от някои от най-добрите DJ-и, лазарно шоу и много много танци.

В България шоуто се излъчва от 6 години насам. Последно в залите на Парти център 4-км се събираха над 1500 души, за да проследят любопитното шоу на световната реклама.

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.