Забавна реклама с танцуващи бебета стана вирусен хит в Индия

публикувано: 15/02/2013 - 14:00 | | коментирай сега
Забавна реклама с танцуващи бебета стана вирусен хит в Индия

Кратка телевизионна реклама от 49 секунди на Kit Kat стана „вирусен” хит в Индия. Тя бе споделена в интернет стотици хиляди пъти и получи в YouTube над 2 700 000 прегледа две седмици след като бе публикувана онлайн.

В рекламата зает индийски педиатър си взема кратка почивка по време на натоварената си работна смяна. Докато похапва шоколадовия си десерт, той забелязва, че бебетата в стая от отделението му са неочаквано оживени. Те започват да танцуват.

Кампанията е създадена под познатото по цял свят, включително и в България, мото „Почини си. Вземи си Kit Kat”. Дело е на агенция JWT, Индия, която заложи на сигурното, като избра сладки танцуващи бебета, за да спечели публиката. Маркетинг опитът сочи, че кадрите с такива герои неминуемо умиляват, предизвикват смях и положителна емоция и се харесват на широка аудитория. Доказателство за това е рекламата на Evian с бебетата на кънки, която продължава да се гледа и показва в мрежата години след излъчването й. Тя е в топ 10 на най-големите вирусни хитове в интернет на всички времена.

Ето го и видеото на Kit Kat от Индия.

See video

Коментари


Публикуването е достъпно само след вход с facebook акаунта ви.